۵ ویژگی اندروید که تغییر به iOS را غیرممکن می کند

۵ ویژگی اندروید که تغییر به iOS را غیرممکن می کند

من در تمام عمرم کاربر اندروید بودم و به عنوان یک مبشر اندروید، نمی‌توانم از پیشرفت اندروید به عنوان یک سیستم عامل در یکی دو دهه گذشته خودداری کنم. مطمئناً کامل نیست، هیچ سیستم‌عاملی هم نیست، اما بسیاری از ویژگی‌ها در اندروید بسیار معقول‌تر هستند و باعث شده iOS من را جلب نکند. در حالی که نام بردن همه آن‌ها می‌تواند کمی چالش برانگیز باشد، در اینجا پنج ویژگی اندرویدی وجود دارد که نمی‌توانم بدون آن‌ها زندگی کرد. همراه ایدوتک باشید.

1. کنترل اعلانات

اگر برنامه‌ای با اعلان‌های تبلیغاتی و غیر ضروری بیش از حد شما را آزار می‌دهد، iOS به شما اجازه می‌دهد اعلان‌های آن برنامه را خاموش کنید. با این حال، انجام این کار همچنین از نمایش اعلان‌های مهم در مورد برنامه‌های تجارت الکترونیک و تحویل غذا جلوگیری می‌کند. اینجاست که کنترل‌های اعلان‌های گرانول اندروید از طریق «کانال‌های اعلان» به کمک می‌آیند.

کانال‌های اعلان Android، هنگام جابجایی به iOS از دست می‌روند

کانال‌های اعلان دوباره در اندروید 8.0 به اندروید اضافه شدند و یکی از پر استفاده‌ترین ویژگی‌های من بودند. اکثر برنامه‌های اندروید دارای چندین کانال اعلان هستند که می‌توانید آن‌ها را خاموش کنید تا انتخاب کنید کدام نوع اعلان‌ها را دریافت کنید و کدام‌ها را مسدود کنید.

برای مثال، اپلیکیشن‌های تحویل غذا مانند Swiggy اعلان‌های بازاریابی و تبلیغاتی زیادی ارسال می‌کنند که می‌تواند تکراری و آزاردهنده باشد. با کانال‌های اعلان‌های اندروید، می‌توانم به سادگی کلید «بازاریابی و تبلیغات» را خاموش کنم تا از دریافت اعلان‌های مزاحم جلوگیری کنم.

2. سفارشی سازی فراوان

کلیشه ای، اما همچنان پابرجاست. بله، سفارشی‌سازی‌ها قوی‌ترین مجموعه در مورد اندروید هستند، و همچنان مانع از تغییر به iOS می‌شود. آزادی جابه‌جایی برنامه‌ها در صفحه اصلی در هر جایی که دوست دارم از راه‌اندازهای مختلف استفاده کنم، و برنامه‌هایی را نصب کنم، و برنامه‌های جانبی را نصب کنم که می‌توانند ظاهر رابط‌های کاربری پیش‌فرض را بدون تکان‌های زیاد کمی تغییر دهند و اندروید را به بهترین سیستم عامل از نظر آزادی سفارشی‌سازی تبدیل کنند.

سفارشی سازی اندروید

یکی از نمونه‌های اخیر انتشار Lawnchair، یکی از راه‌اندازهای برنامه منبع باز شخص ثالث مورد علاقه من است. من از راه‌انداز پیش‌فرض Pixel که بسیار ساده است، با Smartspacer به Lawnchair تغییر مکان دادم و تجربه فوق‌العاده‌ای بود.

حتما بخونیا :)  انتقال اطلاعات آیفون به آیفون

3. نمایه های متعدد، حریم خصوصی بسیار

تحویل روزانه دستگاه خود به شخص دیگری برای حفظ حریم خصوصی شما خیلی خوب نیست. اگر در خانه کودکان یا بزرگسالانی دارید که دستگاه خود را با آن‌ها به اشتراک می‌گذارید، امکان تغییر به نمایه مهمان یا نمایه دوم مفید خواهد بود. قطعا داشتن این ویژگی عالی است که iOS هنوز فاقد آن است.

چند کاربر اندروید

هنگامی که نیاز دارید تلفن خود را برای مدتی به دوستان یا اعضای خانواده خود قرض دهید، در صورتی که دستگاه های خود را گم کرده باشند، چندین نمایه نیز مفید خواهند بود.

4. پشتیبانی از قفل برنامه

عجیب است که iOS خود را به عنوان امن‌ترین سیستم عامل معرفی می‌کند، اما همچنان فاقد ویژگی اساسی مانند قفل برنامه است. مطمئناً پیکسل‌های گوگل تفاوتی ندارند، اما به لطف ماهیت باز بودن اندروید، تقریباً همه OEMها قفل برنامه داخلی را در رابط‌های کاربری خود پیاده‌سازی کرده‌اند که هم با رمز عبور و هم با حسگر اثر انگشت کار می‌کند.

قفل برنامه

شایعه شده است که اندروید ۱۵ قابلیت قفل کردن برنامه را در کنار تعدادی دیگر از ویژگی‌های حریم خصوصی مانند بهبود حریم خصوصی ضبط صفحه و فضای خصوصی به پیکسل‌ها خواهد آورد. در مجموع، امکان مخفی کردن برنامه‌ها همراه با قفل کردن آن‌ها برای جلوگیری از دسترسی دیگران به داده‌های آن‌ها، ویژگی‌هایی هستند که باعث می‌شوند من به دستگاه Android خود بمانم.

5. کنترل برنامه های پیش فرض بیشتر

وقتی اپل قابلیت تغییر برنامه‌های پیش‌فرض را در iOS 14 ارائه کرد، واقعاً متعجب شدم. با این حال، فهرست برنامه‌های پیش‌فرض هنوز به اندازه اندروید جامع نیست. از برنامه‌های پیام‌رسان گرفته تا شماره‌گیرها، راه‌اندازها، دستیارهای دیجیتال، مرورگرها، کیف پول‌ها، شناسه تماس گیرنده و برنامه‌های هرزنامه، می‌توانید برنامه‌ها را بدون هیچ مشکلی به‌عنوان پیش‌فرض تنظیم کنید.

برنامه های پیش فرض و لینک های برنامه

نه فقط این، بلکه می‌توانید تا آنجا که پیوندهایی به برنامه‌ها اضافه کنید که با کلیک روی آن‌ها به طور خودکار برنامه باز می‌شود، پیش بروید. انعطاف‌پذیری همچنان بی‌نظیر است و یکی از دلایلی است که به این زودی‌ها به iOS تغییر نخواهم داد.

Rate this post